APK-tje = Tussenbeurt

Bij een APK-tje komt de hond tussen de 6 en 8 weken terug voor het uitkammen, wassen en bijwerken. (dit is dus geen uitgebreide trimbeurt en geld alleen voor honden die vooraf een volledige trimbeurt gehad hebben bij Trimsalon the 3 Amigos). Zien de pootjes er niet meer mooi uit? Het kopje moet worden bijgeknipt? De haren op de buik worden te lang? Zitten er teveel haren tussen de voetzool kussentjes? (vuil en sneeuw gaat zich hierin “hechten” en brengt schade aan de kussentjes toe) Bij het maken van een afspraak vermelden dat het om een APK-tje gaat.

Trimsalon the 3 Amigos beoordeeld of uw hond voor dit APK-tje in aanmerking komt. Zo kan uw hond er weer even tegen tot de volgende “grote” beurt. Het voordeel van een APK-tje is dat u niet alleen uw hond hoeft bij te houden. Ik help u daar graag een handje bij. Vooral het haar rond de ogen groeit zo hard dat het prettig is voor de hond dat dit wordt bijgeknipt. Zoals u vast wel begrijpt kan er per ras en soort behandeling een aardig prijsverschil zitten. Daarom wil ik u vragen hierover contact met mij op te nemen zodat ik een juiste prijs door kan geven.

Impressies

Waarom voor ons kiezen!

Hier wordt ruim de tijd voor uw hond vrijgemaakt. Ik gebruik alleen natuurlijke producten. Tijdens de trimbehandeling maak ik gebruik van aromatherapie.
Door 1 op 1 met uw hond te werken, creëer ik meer rust in de trimsalon. De trimsalon ligt gunstig gelegen nabij verschillende uitvalswegen.

Volg ons op Instagram