APK-tje = Tussenbeurt

Tussen de trimbeurten door kan het wenselijk zijn dat uw hond even wordt bijgewerkt. Dit noemen wij een Apk-tje.
Bij een APK-tje komt de hond tussen de 6 en 8 weken terug. Doodles en Curly vachten tussen de 4-5 weken. (zie Prijzen)


Hierbij wordt uw hond 1x gewassen, gedroogd, uitgekamd, de voetjes worden netjes gemaakt en de oogjes worden vrij geknipt.
(dit is dus geen Volledige Trimbehandeling en geld alleen voor honden die vooraf een volledige trimbeurt gehad hebben bij Trimsalon the 3 Amigos).
Een Apk-tje is alleen mogelijk voor knip/effileervachten (Labradoodle, Shih-Tzu etc).


NB: Voor ‘ontwol-honden’ (Berner Sennen, Samojeed etc.) is een Apk-tje niet mogelijk. Hiervoor kunt u een Volledige Behandeling boeken.

Graag bij het maken van een afspraak vermelden dat het om een APK-tje gaat.

Trimsalon the 3 Amigos beoordeeld of uw hond voor dit APK-tje in aanmerking komt. Zo kan uw hond er weer even tegen tot de volgende “grote” beurt. Het voordeel van een APK-tje is dat u niet alleen uw hond hoeft bij te houden. Ik help u daar graag een handje bij. Vooral het haar rond de ogen groeit zo hard dat het prettig is voor de hond dat dit wordt bijgeknipt. Zoals u vast wel begrijpt kan er per ras en soort behandeling een aardig prijsverschil zitten. Daarom wil ik u vragen hierover contact met mij op te nemen zodat ik een juiste prijs door kan geven.

Impressies

Bekijk alle impressies

Waarom voor ons kiezen!

Hier wordt ruim de tijd voor uw hond vrijgemaakt. Ik gebruik alleen natuurlijke producten. Tijdens de trimbehandeling maak ik gebruik van aromatherapie.
Door 1 op 1 met uw hond te werken, creëer ik meer rust in de trimsalon. De trimsalon ligt gunstig gelegen nabij verschillende uitvalswegen.

Volg ons op Instagram

No images found.