Aromatherapie

Aromatherapie voor honden. (tegen meerprijs v. 10euro)

Honden hebben een goede neus, en de zenuwen in de neus gaan naar het instinctieve deel van de hersenen.
Door gebruik te maken van een geur die bv. ontspant / spanning of stress wegneemt, voelen ze zich prettiger. Waardoor de trimbeurt meer ontspannen kan verlopen. Een heerlijke Wellness voor uw hond.
De meeste honden kunnen heel goed aangeven waar ze behoefte aan hebben.
Op basis van wat u over uw hond vertelt en wat ik zelf aan de hond zie, maak ik de keuze voor een paar oliën.
Deze laat ik vervolgens aan de hond ruiken en door goed op de reactie te letten weet ik wat de beste olie voor dat moment is.
Nerveuze / drukke / angstige / onzekere en bange honden worden beduidend rustiger door gebruik van Aromatherapie.
Geen kalmeringstabletten, maar kalm op natuurlijke Wellness wijze!

Wilt u hiervan gebruik laten maken kunt u dat aangeven!

Wat zijn essentiële of etherische oliën?

  • Welriekende, vluchtige vloeibare bestanddelen gewonnen uit planten.
  • De natuurlijke kracht of essentie uit planten met geneeskrachtige eigenschappen.
  • Een goede therapeutische kwaliteit van essentiële olie wordt geproduceerd met behulp van niet-toxische procedures die de levende vitale essentie van de plant behouden.

De olie laten we verspreiden door de lucht d.m.v. een Aroma-steentje op de trimtafel of Aroma-hanger aan de trimtafel. We brengen het niet op de hond zelf aan.
De manier van gebruik hangt af van de hond zelf, het probleem en de sterkte van de olie af.
Bij het gebruik van olie is het belangrijk om goede kwaliteit essentiële olie te gebruiken.
De kwaliteit van verschillende merken olie die verkrijgbaar zijn kan enorm verschillen.

Bloesem remedies zijn plantenextracten die positief inwerken op emoties. Bloesem remedies hebben de eigenschap om negatieve emoties om te buigen in hun positieve pool.

Elke gebeurtenis in het leven van een dier kan van invloed zijn op de emoties, zoals: ziekten, een ongeval of pijn / verplichtte rust op advies dierenarts /tijdens of na het werpen / het scheiden van de eigenaar of soortgenoot / herplaatsing of pensionbezoek / het moeten presteren op wedstrijden /verhuizing / onjuiste socialisatie van het dier/ dieren met een slechte start in hun leven.

Voor mensen is het vaak moeilijk in te schatten wat voor een dier traumatisch kan zijn. Door het gebruik van Bloesem remedies bij dieren wordt het gedrag niet onderdrukt zoals bij Valium of antidepressiva.

Indien je dier na de behandeling met Bloesem Remedies een goede periode heeft maar later weer terugvalt in zijn/haar oude gedrag, is er altijd een reden waarom het dier weer opnieuw uit balans is geraakt. Het is daarom belangrijk om zeker ook naar de omgevingsfactoren van je dier te kijken. Wat waren de factoren waardoor het dier in eerste instantie in disbalans is gekomen en wat kan er worden verandert om dit in de toekomst te voorkomen.

Impressies

Bekijk alle impressies

Waarom voor ons kiezen!

Hier wordt ruim de tijd voor uw hond vrijgemaakt. Ik gebruik alleen natuurlijke producten. Tijdens de trimbehandeling maak ik gebruik van aromatherapie.
Door 1 op 1 met uw hond te werken, creëer ik meer rust in de trimsalon. De trimsalon ligt gunstig gelegen nabij verschillende uitvalswegen.

Volg ons op Instagram

No images found.