Over ons

Allereerst heet ik u van harte welkom. Mijn naam is Irma v. Haandel- v.d Heijden en ben getrouwd met Dave. Samen hebben we in totaal 5 kinderen. We hebben 3 honden: 1 kruising Boerenfox/Jack Russel, 1 Franse Bull en 1 kruising shih tzu/ chihuahua. (De 3 Amigos)

Van thuis uit hebben we altijd honden gehad en zijn een grote passie voor mij. In 2010 heb ik mijn gevoel gevolgd en ben de opleiding Hondentoiletteren gaan volgen bij het H.K.I. te Bunnik. Na enkele jaren ervaring opgedaan te hebben in een salon in Eindhoven en Son en Breugel, heb ik besloten om als inmiddels gediplomeerde trimster een eigen salon te beginnen.

Regelmatig bezoek ik Vakdagen, Beurzen, shows en Evenementen op het gebied van trimmen. Hierdoor blijf ik op de hoogte van alle nieuwtjes, trends en modellen. Mijn salon is aan huis gevestigd te Eindhoven (Stratum) Nabij uitvalswegen van Geldrop, Nuenen en Waalre U vindt bij mij een frisse salon, die van alle gemakken is voorzien. Dit allemaal voor het comfort van uw hond. Ik maak alleen gebruik van diverse hoogwaardige en milleu-vriendelijke producten. Graag nodig ik u uit om verder te kijken op mijn website en via de Link hieronderaan naar mijn; Facebookpagina van Trimsalon the 3 Amigos. Daar kunt u meer voor en na foto’s vinden. En als u de pagina liked kunt u op de hoogte blijven van de activiteiten.

    Waarom voor ons kiezen?

  • Hier wordt ruim de tijd voor uw hond vrijgemaakt.
  • Ik gebruik alleen natuurlijke producten.
  • Tijdens de trimbehandeling maak ik gebruik van aromatherapie.
  • Door 1 op 1 met uw hond te werken, creëer ik meer rust in de trimsalon.
Maak een afspraak

Impressies

Bekijk alle impressies

Waarom voor ons kiezen!

Hier wordt ruim de tijd voor uw hond vrijgemaakt. Ik gebruik alleen natuurlijke producten. Tijdens de trimbehandeling maak ik gebruik van aromatherapie.
Door 1 op 1 met uw hond te werken, creëer ik meer rust in de trimsalon. De trimsalon ligt gunstig gelegen nabij verschillende uitvalswegen.

Volg ons op Instagram