Over ons

Allereerst heten wij u van harte welkom.

Mijn naam is Irma v. Haandel- v.d Heijden en mijn man Dave helpt mee ter ondersteuning. Samen hebben we in totaal 5 kinderen. We hebben 2 honden: Labradoodle Desi & Dwergpoedel Blue.

De Trimsalon is vernoemd naar onze eerste 3 honden. (De 3 Amigos)

Van thuis uit hebben we altijd honden gehad en zijn een grote passie voor mij. In 2010 heb ik mijn gevoel gevolgd en ben de opleiding Hondentoiletteren gaan volgen bij het H.K.I. te Bunnik. Na enkele jaren ervaring opgedaan te hebben in een salon in Eindhoven en Son en Breugel, heb ik besloten om als inmiddels gediplomeerde trimster een eigen salon te beginnen. In oktober 2015 ben ik begonnen in een chaletje, in oktober 2019 hebben we een nieuwe salon gebouwd.

We werken in de trimsalon met Aromatherapie en Reiki (tegen meerprijs), deze kunnen ervoor zorgen dat uw hond minder spanning en stress ervaart.
Hierdoor kan de trimbehandeling, (zeker voor angstige honden) vaak als prettiger wordt ervaren.

Regelmatig bezoeken we Vakdagen, Beurzen, shows en Evenementen op het gebied van trimmen. Hierdoor blijven we op de hoogte van alle nieuwtjes, trends en modellen. De salon is aan huis gevestigd te Eindhoven (Stratum). Nabij uitvalswegen van Geldrop, Nuenen en Waalre. U vindt bij ons een frisse salon, die van alle gemakken is voorzien. Dit allemaal voor het comfort van uw hond. We maken alleen gebruik van diverse hoogwaardige en milieu-vriendelijke producten.

Graag nodig ik u uit om verder te kijken op mijn website en via de Icoontjes hieronderin de pagina naar de; Facebookpagina of Instagram van Trimsalon the 3 Amigos te gaan. Daar kunt u meer recentere voor-en nafoto’s vinden.

En als u de Facebookpagina liked kunt u op de hoogte blijven van de activiteiten.

Waarom voor ons kiezen?

  • Wij bieden verschillende Spa Methodes.
  • Gesp. in Labradoodle en Pomeranian.
  • Wij bieden Workshop Borsteltechniek / Vachtverzorging
  • We gebruiken alleen natuurlijke hoogwaardige producten.
  • Tijdens de trimbehandeling (indien nodig), maken we gebruik van Aromatherapie en/of Reiki (tegen meerprijs)
  • Aparte wasgedeelte voorzien van mogelijkheid tot Ozonwater
Maak een afspraak

Impressies

Bekijk alle impressies

Waarom voor ons kiezen!

Hier wordt ruim de tijd voor uw hond vrijgemaakt. Ik gebruik alleen natuurlijke producten. Tijdens de trimbehandeling maak ik gebruik van aromatherapie.
Door 1 op 1 met uw hond te werken, creëer ik meer rust in de trimsalon. De trimsalon ligt gunstig gelegen nabij verschillende uitvalswegen.

Volg ons op Instagram

No images found.