Ozon Water

Een Ozon Wasbeurt = een natuurlijke wasbeurt die géén giftige residuen achterlaat in het lichaam omdat ozon wordt omgezet in zuurstof.

Wat is Ozon? 
Simpel gezegd, Ozon is een geactiveerde vorm van zuurstof. In de natuur zal ozon optreden onder invloed van elektrische ontladingen, zoals in het geval van onweer. Bovendien heeft de aarde een ozonlaag in de atmosfeer van de aarde, die bescherming biedt aan alle levende organismen door een deel van het schadelijke Uv-licht eruit te filteren.

Wat zijn de voordelen?
– Vertraagt het proces van de veroudering van de cellen
– Pijnstillende en ontstekingsremmende werking
– Elimineert nare geurtjes door de sterk desinfecterende werking: het doodt bacteriën, schimmels en virussen en bestrijdt infecties
– Bevordert de bloedsomloop door het activeren van het metabolisme van de rode bloedcellen en vervoert meer zuurstof naar de cel.
Dit is extreem behulpzaam bijvoorbeeld in het geval van alopecia (haarloosheid van de huid), omdat het zuurstof aan de weefsels afgeeft en activeert het metabolisme van de vettige laag en bevordert de circulatie.

Ozon heeft héél veel voordelen voor de huid door het bevorderen van de afvoer van gifstoffen én het bied ons de mogelijkheid om diep in te werken op de huid. Dit stimuleert de perifere bloedstroming (flushing) en dit is zeer
gunstig voor elk organisme hond, kat of mens. (Met of zonder huid klachten)

voor €10,- extra

Zijn er huidproblemen, dan is er een mogelijkheid om uw hond met Ozonwater te wassen.

Impressies

Bekijk alle impressies

Waarom voor ons kiezen!

Hier wordt ruim de tijd voor uw hond vrijgemaakt. Ik gebruik alleen natuurlijke producten. Tijdens de trimbehandeling maak ik gebruik van aromatherapie.
Door 1 op 1 met uw hond te werken, creëer ik meer rust in de trimsalon. De trimsalon ligt gunstig gelegen nabij verschillende uitvalswegen.

Volg ons op Instagram

No images found.